2011. június 2., csütörtök

Csodaszép csajos kiscipő az első lépésekhez 17es - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Eladó a képen látható nagyon édes és nagyon szép állapotban lévő csajos magasszárú kiscipő. Az orra picikét kopott, de ennyi az összes hibája. A belső talpbetétjén látszik, hogy alig volt használatban, tehát nincs "elkopva" a benne lévő írás, tökéletes állapotban van. Nagyon szép csajos gyöngyházszínű és egy pillangó van az oldalán. Rendkívül kényelmes talpbetétje van, ezért merem ajánlani az első apró lépésekhez is! Nagyon jól tartja a bokát a magasított szára miatt. Kívül-belül tiszta bőr. A belső talphossz 11, 5 cm.
Kérlek, vásárlás előtt inkább kérdezz rá a méretre cm-ben, mert előfordulhat, hogy a más-más gyártó terméke más és más nagyságú - én legalábbis tapasztaltam ilyet. : (
Kérésre szívesen méricskélek vagy válaszolok a termékkel kapcsolatos bármilyen kérdésre!
A termékeimre személyes garanciát vállalok, mert egytől-egyig mind kifogástalan állapotban vannak, alig használtak: nem bolyhosak, nem kopottak, nem szakadtak (ha mégis - bár ilyen terméket nem töltök fel soha -, akkor azt természetesen jelzem)!
Egyelőre a személyes átvétel nekem kicsit nehézkes, mert nem nagyon tudok mozogni, de ha valahogy mégis tudunk egyeztetni időpontot, akkor csak Zuglóban az Egressy út és Vezér út sarkán lévő Spar környékén lehetséges. Mindenképpen próbálok természetesen alkalmazkodni mind idő mind hely tekintetében, e-mailen tudunk egyeztetni vásárlás után!
 


Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2011-06-10 08:56
. Csodaszép csajos kiscipő az első lépésekhez 17es - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése