2011. július 26., kedd

AnoreX Quick Diet kapszula 200db - Jelenlegi ára: 11 000 Ft


AnoreX Quick Diet kapszula 200db
 
Az Anorex Quick Diet egy olyan speciális növényi rostot tartalmazó készítmény, amely saját súlyának 2-300 szorosát magába szívva, az elfogyasztott táplálékot olyan állagúvá alakítja át, amely megakadályozza a nagy mennyiségű kalória felszívódását.
Ezáltal Ön bár kalóriadúsan étkezett, a szervezet számára mégis úgy tűnik, hogy egy könnyű, alacsony kalóriatartalmú ételt fogyasztott. Az AnoreX tehát a működési elvének köszönhetően, a súlycsökkentésen túl, szabályozza a vércukorszintet és koleszterin csökkentő hatással is bír.
Alkalmazása:
 
1. Étkezés előtt fél órával vegyen be 2-5 kapszulát minimum 2 dl folyadék elfogyasztásával.
2. Étkezés során az ételeket a gyomorban lévő nedvek elkezdik lebontani. Ekkor érvényesül a kapszula hatása, amely megkezdi a gyomor által már felbontott tápanyagok (cukor, szénhidrát, fehérje), valamint folyadék átalakítását. A készítmény hatóanyagai saját súlyuk 2-300 szorosát képesek magukba szívni. Az így keletkező anyag, állagából adódóan nem szívódik fel.
3. Mivel az átalakulás folyamata hosszabb időt vesz igénybe, ez még akkor is tart, amikor a tápanyag már a belekben van. Így a belek falán az előző táplálkozásból hátramaradt zsiradékot, cukrot, káros anyagokat is magába szívja, letisztítva ezzel a bél falát. (Ezek az anyagok a széklettel távoznak szervezetünkből).
Szedése egyszerű, főétkezések előtt fél órával kell a kapszulát bevenni. Maximális adagja napi 10 szem, amit 3 részre elosztva: 2 kapszula reggeli előtt fél órával (egy nagy pohár vízzel bevéve), 3 kapszula ebéd előtt (egy nagy pohár vízzel bevéve), végül 5 kapszula vacsora előtt fél órával (egy nagy pohár vízzel bevéve).
Nagy dózisok alkalmazásakor gyakori bélmozgások jelentkezhetnek mellékhatásként, ezért javasoljuk, hogy az első napokban a maximális mennyiség felével kezdje a kúrát, így Ön a saját szervezete igényeihez igazítva tudja beállítani a napi adagot. Amennyiben azt tapasztalja, hogy a bélmozgásos panaszok nem jelentkeznek, úgy fokozatosan növelheti a mennyiséget a maximálisan ajánlott napi 10 szem erejéig. Az ajánlott adagolást ne lépjük túl!
Összetevők (10 kapszula tartalma):
Konjac Fibre 5000 mg
Zselatin kapszula
 
A hatóanyag kalóriatartalma 0.
A terméket hűvös, száraz, napfénytől védett helyen tároljuk. Kisgyermekek elől gondosan el kell zárni. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
 
OÉTI notifikációs szám: 6736/2010
 



Jelenlegi ára: 11 000 Ft

Az aukció vége: 2011-08-03 09:28
. AnoreX Quick Diet kapszula 200db - Jelenlegi ára: 11 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése