2011. április 28., csütörtök

Lucado, Max: Az enyém vagy! - Jelenlegi ára: 1 130 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Az enyém vagy! A könyv listaára: 1300 Ft. Leírás:
A fafaragó Éli mester háza alatt, Manófalván éldegélő famanókon versengési láz vesz erőt, amikor Nyúlánk új dobozaival kezd dicsekedni. Ettől fogva mindenki színes dobozokat és labdákat gyűjt, sajnos azonban Pancsinelló nem elég tehetős, de mivel nem akar lemaradni a többektől, szépen eladogatja mindenét, végül még a házán is túltesz, úgyhogy dobozai és labdái alatt húzza meg magát. Szegény Pancsinelló, amikor a polgármesterné azzal hecceli a népet, hogy ő a leggazdagabb, neki van a legtöbb doboza, így ő tud a legmagasabbra mászni és az egész falu fogja magát, hogy ki-ki a közeli Manócsúcsra hordja fel a játékait, ő alig vánszorog, el is véti az utat. Egyszer megbotlik valamiben, és azt veszi észre, hogy Éli mester műhelyébe jutott. A bölcs mester kérdéseire Pancsinelló ráébred , hogy nem is tudja, mit akar a dobozaival. Amikor pedig Éli mester az ablakhoz vezeti, hogy megmutassa neki a falusiak esztelen tülekedését, azt is megérti, hogy ő nem a dobozai miatt értékes, hanem azért, mert van és mert Éli mesteré. És ezután végre ki is alhatja magát egy halom faforgácson. A kissé groteszk hatású színes rajzokkal illusztrált parabolikus mese a vallásos családban nevelkedő kisiskolás korosztálynak javasolható. ISBN: 978-963-9390-58-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 130 Ft

Az aukció vége: 2011-04-30 17:45
. Lucado, Max: Az enyém vagy! - Jelenlegi ára: 1 130 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése